Kadromuz

Latin Eğitmenleri

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.

Jessica Palmer

Sınıf: Tango

Tango, Arjantin kökenli bir partner dansıdır. 1880’lerde Avrupa ve Orta Doğu’dan gelen göçmenler tarafından geliştirildi. Tango, vals, milonga ve tango-kongo gibi çeşitli stilleri içeren tango müziğiyle dans edilir.

Bir tango eğitmeni insanlara nasıl dans edileceğinin yanı sıra nasıl liderlik ve takip edileceğini öğretir. İnsanlara kendi ayakları üzerinde yürüme ve beden farkındalığı gibi dansın temellerini öğretirler. Ayrıca sağ ayağıyla takip ederken sol ayağıyla önderlik etme veya sol ayağıyla önderlik ederken sağ ayağıyla takip etme gibi ileri teknikleri de öğretirler.

Michael Kelly

Sınıf: Salsa

Dans salsa eğitmenleri insanlara salsa dansı yapmayı öğretir. Onlara dansın temel adımlarını ve ayrıca nasıl doğru bir şekilde gerçekleştirileceğini öğretirler.

Bir salsa eğitmeni, genellikle herhangi bir günde öğrettikleri öğrencilerin bir listesine sahip olacaktır. Listelerini gözden geçirecekler ve o günkü derse yetişip yetişemeyeceklerini görmek için her öğrenciyi arayacaklardır.

Maria Fuller

Sınıf: Hip-Hop

Hip-hop dans eğitmeni, başkalarına hip-hop dansı yapmayı öğreten kişidir. İnsanlara hareketleri, dans adımlarını ve uygun dans tekniğini öğretirler. Hip-hop dans eğitmenleri diğer dans türlerini de öğretebilir, ancak bu yazıda bir hip-hop dans eğitmeninin ne yaptığını tartışacağız.

Hip-hop dans eğitmeni ne iş yapar?

Bir hip-hop dans eğitmeni, insanlara popping, kilitleme, ev dansı ve daha fazlası gibi farklı hareket ve dans türlerini nasıl yapacaklarını öğretir. Ayrıca caz veya bale gibi diğer dans türlerini de öğretebilirler.

Doris Harris

Sınıf: Bachata

Bir bachata dansı eğitmeni, insanlara bachata dansını nasıl yapacaklarını öğretir.

Bir bachata dansı eğitmeni, insanlara bachata dansını nasıl yapacaklarını öğretir. Ayrıca dans becerilerini nasıl geliştireceklerine dair ipuçları da veriyorlar. Müşterilerinin ne istediğine bağlı olarak özel dersler veya grup dersleri verebilirler.

Bir bachata dans eğitmeninin rolü, insanlara belirli bir dans türünün adımlarını nasıl gerçekleştireceklerini öğretmekle sınırlı değildir. Bachata eğitmenleri ayrıca insanlara bu tür müziğin tarihini ve kültürünü ve Küba, Dominik Cumhuriyeti ve Porto Riko gibi diğer Latin Amerika ülkeleriyle olan ilişkisini öğretiyor.